Pitkällisen hiljaiselon jälkeen päädyn kirjottamaan aiheesta, jota olen jopa yksin tahollani miettiny pitkän aikaa. Varmasti olisin kirjottanut jo aikasemmin, mutta en vaan ole oikein tienny, että miten tämän asian ottaisin esille.

 

Luin jokunen aika sitten erään blogi-kirjotuksen, jonka aihe käsitteli turvapaikanhakijoita ja heihin kohdistuvaa vihaa. Mikäli omassa luetun ymmärtämisessä ei ole sen enempää vikaa, ymmärin myös että kirjottajaa oli kyseisen blogi-kirjotuksen ansiosta nimitelty suvakkihuoraksi ja hänen oli jopa toivottu joutuvan raiskauksen uhriksi. Kaiken tämän nimittelyn sun muun paskan takana oli suomalaiset miehet.

 

Miksi ihmeessä nämä isänmaallisiksi ja aikuisiksi itsensä tituuleeravat miehet kuluttaa itseään tällä älyttömällä vihalla? Samaan aikaan kun nämä niinsanotut isänmaan toivot puhuu siitä, että oman maan kansalaisia puolustetaan niin oman maan nais-puoleisien kansalaisten toivotaan joutuvan raiskauksen, väkivallan tai muun vastaavan uhriksi vaan sen takia, koska mielipiteensä julki tuova nainen on heidän (suomalaisten miesten) mielestä suvakkihuora.

 

Onko mielipiteensä julki tuova nainen todella niin paljon alempiarvoinen, että hänen täytyy todella joutua väkivallan tai raiskauksen uhriksi? Näinkö te isänmaallisiksi itsenne luokittelevat kantasuomalaiset miehet todella osoitatte isänmaallisuutenne? -Toivotte että oman maan nais-puoleinen kansalainen joutuisi kokemaan jotain edellä mainitun kaltaista vaan sen takia jos hän ei kuluta itseään olemalla ahdasmielinen rasisti.

 

Arvoisat miehet, jotka edellä kuvaillulla tavalla käyttäydytte. Painakaa sinne pieniin mieliinne, että kaikki ei jaksa kuluttaa itseään älyttömällä vihan lietsonnalla ja rasismilla. Voitte ehkä pitää meitä naisia suvakkihuorina ja toivoa meidän joutuvan väkivallan tai raiskauksen uhriksi, vain sen takia, koska me uskallamme tuoda eriävän mielipiteemme julki, MUTTA todellisuudessa tämä teidän niinsanotusti isänmaallinen käytöksenne kertoo TEIDÄN mielenköyhyydestänne ja oman elämänne risaisuudesta. Karu totuus on, että moisella käytöksellä ei ole minkään laatusta tekemistä isänmaallisuuden kanssa.


En sano, että turvapaikanhakijoiden tekemät rikokset olisi yhtään sen hyväksyttävämpiä, kun kantasuomalaistenkaan, ja ilman muuta turvapaikanhakijoiden tulisi käyttäytyä suomessa sen mukaan kun vaaditaan. Samat laithan koskee myös heitä, jotka tulee suomeen jäädäkseen. Rikokseen syyllistyneet turvapaikanhakijat tulisi ilman muuta käännyttää takaisin lähtömaihinsa, mutta koko porukkaa ei voi leimata, koska joukossa on myös heitä, jotka ihan vakavissaan haluaa oppia uuden kotimaansa kulttuurille ja tavoille.

 

Tosin ihmiset, ja varsinkin nämä niinsanotut isänmaan toivot voisi kukin tahollaan miettiä omalle kohdalle tilanteen, että on joutunut pakenemaan syystä tai toisesta vieraaseen maahan ja täysin eri kulttuuriin. Et tunne maan lakeja, ja ruoka-kulttuurikin on ihan erilaista kun mihin on tottunu. Joudut johonkin asuntolaan asumaan kymmenien muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Omaisuutesi takavarikoidaan rahoista ja kännyköistä lähtien, eikä mielekästä tekemistäkään ole tarjoilla. Päiväsi kuluu uudessa maassa ja vieraassa kulttuurissa ilman mitään tekemistä.


Jaksan muuten ihmetellä myös sitä, että miksi niin iso osa ihmisistä uskoo mitä vittua-lehden mukatotuuksia. Ne, jotka kyseisen lehden juttuja sinisilmäisesti uskoo, on aika vahvasti juuri sitä sakkia, jotka itseään pitää isänmaallisina, mutta ilmaisee sen juuri sillä tavalla, millä ei isänmaallisuuden kanssa ole minkään laatusta tekemistä.

 

Arvoisat ihmiset, älkää kuluttako itseänne turhalla vihalla ja rasismilla. Eläkää te omaa elämäämme, ja annetaan turvapaikanhakijoiden elää omaa elämäänsä.

 

Vastaanotan mieluusti kommentteja tähänkin artikkeliin, mutta kaikki viha-, rasismi-, ynnä muut paskakommentit blokkaan suosiolla kokonaan tästä artikkelista. Te niinsanotut isänmaan toivot voitte mennä kylvämään sitä vihaanne jonnekkin muualle.


PEACE & LOVE <3